top of page

Ruime ervaring in coaching, training en consultancy

Personal & business coaching  

Business development coaching   

Scale up & team coaching

Leadership Development

Career counseling

Mentoring, sparring partner 

Onze aanpak

Na een intake gesprek met Jolanda of Jan Willem helpen we je met het formuleren van een scherpe persoonlijke en/of zakelijke coaching vraag (of vragen) en spreken we een coaching traject af. Zo werken we in een dergelijk traject nauw samen met jou en/of je team om je te inspireren het maximale uit jezelf en de mensen om je heen te halen en verrassende oplossingen te vinden die je eerder niet voor mogelijk hield.

 

Dit alles doen we altijd op een manier waarbij de coachee of team zich prettig, vertrouwd en veilig voelt. En die manier past bij ons: zakelijk, persoonlijk, eerlijk, als het nodig is prikkelend en scherp, betrokken en ontspannen. Door ook plezier, energie en positiviteit te koppelen in coaching trajecten. Want wij weten dat het proces en jouw persoonlijke regie en inzet net zo succesbepalend is als de bijdrage van ons in het coaching traject. 

 

We begeleiden jou en/of je team  verder om deze nieuwe persoonlijke en zakelijke inzichten (en ook vaak gedragsaanpassingen) toe te passen in de praktijk van alledag. Na een coaching traject levert het de coachee verrassende inzichten, meer voldoening, duurzame verandering en rendement op. 

The Leadership Circle

Bij elke coachingsvraag zullen we je uitdagen anders naar jezelf en je situatie te kijken. We maken bij de start van een coachingstraject regelmatig gebruik van de Leadership Circle Profile, een ontwikkelassesment incl. 360 graden feedback model om snel inzicht te krijgen in jezelf en feedback te verkrijgen van bepalende mensen om je heen.

Deze tool gebruiken we omdat we ervan overtuigd zijn dat je als leider in een steeds sneller veranderende wereld alleen maar succesvol en effectief kunt zijn, wanneer je in staat bent om vanuit verschillende invalshoeken eerlijk naar jezelf,  je medewerkers en je uitdagingen te kijken. En als je een deel van wat je altijd doet en hebt gedaan ter discussie durft te stellen. Bovendien is het gebruik van deze tool een bewezen aanpak die vaak sneller en efficiënter is om tot de kern te komen en progressie te boeken.

Immunity to change

Waarom is veranderen zo moeilijk, terwijl je het wel heel graag wilt?  Hoe benut je je verborgen potentieel optimaal?

We gebruiken in onze NL coachingpraktijk het gedachtegoed en het baanbrekend onderzoek van Robert Kegan en Lisa Lahey, beiden hoogleraar op Harvard University. Zij schreven een helder boek hierover (zie foto). Zij delen hun kennis en ervaring over hoe je duurzaam veranderingen kunt aanbrengen op basis van je doelstelling in je professionele (en privé) leven. Ze bespreken o.a. belemmerende overtuigingen, de mindset, concurrerende verplichtingen en aangeleerd gedrag. Bekijk de video hieronder.

Cliënten nationaal en internationaal o.a.:

Sparring partner  I  Personal & business coaching  Leadership development  I 
Business development coaching  Intercultural coaching

New Leadership
bottom of page